Maand: januari 2023

Wedstrijdverslag vrijdag 27 januari

Wedstrijdverslag speelronde vrijdag 27 januari

Er werd vooraf veel gesproken over de speelronde van vrijdag 27 januari. Veel bekenden van elkaar stonden tegenover elkaar in de Parkstadhal. Bijna alle teams hebben vijf wedstrijden gespeeld en kunnen gericht aan de slag voor de andere helft van de competitie. Op vrijdag stonden er drie wedstrijden op het programma. In een uitstekende ambiance trapten FC Kip en De Strijders om 16.00 uur af.

 FC Kip vs De Strijders                                                                                                        Uitslag: 9-0

………………………………………………………………………………………………………………………Iets voor 16.00 uur rolde de bal. Het was meteen een prachtig affiche voor het aanwezige publiek. De nummer 1 van de competitie tegen de nummer 4, De Strijders. FC Kip speelde thuis en speelde de bal kort naar achter voor de start van de wedstrijd. Ze kozen direct de aanval en dat verraste De Strijders. Binnen 15 seconden werd er gescoord door FC Kip 1-0. De bal kon richting de middenstip en uitgenomen worden door De Strijders. FC Kip wilde niets aan het toeval overlaten en wisten van de kwaliteit van De Strijders. Meteen werd er druk gezet op de tegenstander en De Strijders moesten de bal terugspelen of kiezen voor de lange bal. Na 50 seconden nam O.Lingbeek namens FC Kip mee en haalde doeltreffend uit(2-0). Deze goal moesten De Strijders wel even incasseren. FC Kip was al wakker. En nu zijn De Strijders dat ook.

Na 5 minuten kwam het eerste serieuze gevaar van De Strijders. De aanval liep goed door en kwam bij D.Renault terecht. Hij speelde de bal richting J. Berendsen maar werd door de hak van een verdediger onderschept. Einde aanval. FC Kip speelde geconcentreerd en wil dominant voetbal spelen. De Strijders kwamen er af en toe uit. De keeper van FC Kip werd een aantal keer getest door een gericht schot. Echter was het FC Kip wat effectiever was en liepen voor rust uit naar een comfortabele 7-0 voorsprong. Goals waren er van T.Sanders, T. Hoekzema en O.Langbeek.

De tweede helft kon na een korte onderbreking van start gaan. De speelwijze werd nogmaals doorgesproken om de laatste 15 minuten in te gaan. FC Kip begon sterk en scoorde in de 17de minuut. De Strijders hadden het moeilijk maar bleven gaan. Iets wat het team kenmerkt en dat heb je nodig in de resterende wedstrijden. Na de goal van FC Kip kwamen D.Renault en J.Berendsen met het gevaar. Een vrije trap en een afstandsschot konden er zeker in gaan. De keeper was echter alert en pakten beide schoten. Uiteindelijk werd er nog gescoord in de resterende minuten van de wedstrijd. Een subtiel stifje van T.Sanders bracht de 0-9 op het scorebord.

Beide teams hebben een week rust. Op 10 februari spelen ze weer en strijden ze om de bovenste plekken.

 FC Zakelijk vs Of je Worst lust                                                                                        Uitslag: 3-1

Beide teams kunnen omhoog kijken nu ze zich stevig in het midden van de ranglijst hebben gespeeld. Mocht FC Zakelijk winnen dan hebben ze Of je Worst Lust in het vizier. En dat was vandaag de tegenstander.

De coach van FC Zakelijk had een nagenoeg fitte selectie meegenomen. Genoeg spelers op de bank en het veld om deze belangrijke wedstrijd aan te gaan. Beide teams gingen er in de eerste minuten vol in. De spanning was voelbaar en beide teams gaven elkaar weinig ruimte. Dat verraste Of je Worst lust enigszins. In de 5de minuut werd er een penalty gegeven voor FC Zakelijk. Deze werd gemist maar kon in de rebound alsnog binnengeschoten worden (1-0). Of je Worst lust werd wakker en stichtte het eerste gevaar. Een goed schot met links werd gepakt door de keeper. M. Jager had de bal vast en zo kon FC Zakelijk weer een aanval beginnen. Het spel ging op en neer. D.Cederburg begon in minuut 9 aan een aanval. De aanvaller van FC Zakelijk had de bal op het middenveld en ging op avontuur. Hij soleerde door de verdediging en nam de bal onder zijn voet mee. De keeper was daarmee uitgespeeld en kon in een leeg doel raak schieten. Een mooie goal! 2-0.

Voor Of je Worst lust waren er nog 21 belangrijke minuten te voetballen. Ook de coach wisselde er flink op los om een doorbraak te forceren. Voor rust werd het niet meer gescoord.

De tweede helft was nog naar met gestart of J.Beikes had een grote kans op de aansluitingstreffer. Echter was er geen gevaar en haalde FC Zakelijk opgelucht adem. In dezelfde aanval werd er aan de andere kant wel gescoord en was de ontlading groot op de bank van FC Zakelijk. Aanvaller J.Cederburg maakte de bevrijdende 3-0. Het wordt aandringen voor Of je Worst Lust.

Het was raak voor de uitploeg. Het was S.de Lange die de aansluitingstreffer op zijn naam schreef. Met nog 11 minuten te spelen werd het nog spannend. Of je Worst lust drong aan en kregen meer kansen.  De keeper van FC Zakelijk speelde erg sterk en hield zijn ploeg een aantal keer goed op de been.

FC Zakelijk zet een verrassende uitslag neer door de nummer 3 van de competitie te verslaan. Of je Worst lust hebben wat te bespreken met de naderende wedstrijd tegen de koploper FC Kip.

 

Of je Worst lust vs FC Kip                                                                                                 Uitslag 0-14

Deze wedstrijd was tevens de laatste van de middag. Beide teams spelen door een wisseling eenmalig 2 wedstrijden op een dag. Een onderbreking van 5 minuten was goed voor een frisse start van de 17.00 uur wedstrijd.

Herstelt Of je Worst lust van de zure nederlaag tegen FC Zakelijk en weten ze de rug te rechten. FC Kip is de tegenstander en tegen de nummer 1 van de competitie is een overwinning het beste wat je kan krijgen.

Veel aanvallen van FC Kip begonnen bij L.Tehubijuluw. De spelmaker haalde bal vaak op en zorgde voor veel ruimte door goed positie te kiezen. FC Kip voetbalde er rustig op los en Of je Worst lust liet zich inzakken. Ze hielden stand door op de juiste momenten druk te zetten. Een schot hoog over was het enige wapenfeit van FC Kip. Of je Worst lust bleef wachten tot een moment eruit te komen. J.Spruit was met links gevaarlijk en kon een aantal keer schieten. In de 10de minuut was de intrap voor FC Kip. Diep op het middenveld van de tegenstander werd de bal voor het doel gebracht. Met een hakbal zorgde O.Lingbeek voor een technisch hoogstandje. De keeper is verrast en de bal verdwijnt achter hem in de goal. Deze goal gaf de koploper nieuwe energie en drukte door. Of je Worst lust zette druk maar FC Kip ging daar goed mee om. Er werd goed voetbal gespeeld en het zag er makkelijk uit wat de koploper liet zien. Mede door een prachtige assist van T.Sanders stond de thuisploeg halverwege voor met 0-7.

Of je Worst lust was niet opgewassen tegen FC Kip. Daarmee is er werk aan de winkel voor de ploeg want plek 3 komt in gevaar. Persoonlijke fouten maakten dat FC Kip een grote score neer kon zetten. O.a. T. Hoekzema en L.Tehuwbijuluw werkten aan hun doelpuntentotaal door er vier in te schieten.

Het was niet de middag van Of je Worst lust. De ploeg laat aanvallend en attractief voetbal zien maar dat zat er vanmiddag niet in. Of je Worst lust kan zich op vrijdag 3 februari revancheren van de nederlaag.

Wedstrijdverslag vrijdag 20 januari

Wedstrijdverslag speelronde vrijdag 20 januari:

Op vrijdagmiddag staan er 3 wedstrijden op het programma. In de Parkstadhal spelen er teams om hun eerste overwinning en om aansluiting bij de top van de competitie.

De deur was om 15.45 uur open en al snel waren alle teams compleet om deze belangrijke voetbalmiddag in te luiden. Een korte warming- up maakt mogelijk dat de eerste wedstrijd scherp kon beginnen. Om 16.00 uur staan FC Oreo en De Aapjes aan de aftrap. Een kraker tussen de nummer 8 en 9 van de competitie.

FC Oreo – De Aapjes                                                                                                        Uitslag: 5-0

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Er stond spanning op deze wedstrijd. Beide teams waren vanaf de eerste minuut aan het aftasten en lieten de bal rustig rondgaan. Ze moeten de punten binnenhalen en daarmee werd het belang van de wedstrijd onderstreept.

Het spel speelde zich veelal af buiten het gebied van beide keepers. In de 5de minuut was het L. Diehlman die voor het eerst gevaarlijk werd. De rappe aanvaller kreeg de bal en een uitstekende mogelijkheid om een teamgenoot in scoringspositie te  brengen. De bal werd door een verdediger van De Aapjes geraakt waardoor de kans verdween.

De Aapjes konden regelmatig gevaarlijk worden. Een aantal intrappen vanaf de zijlijn bereikten de verre aanvaller. Individuele acties maakten dat de keeper van FC Oreo af en toe in actie kon komen. De uitploeg kwam beter in de wedstrijd en hield de bal beter in de ploeg. Tot de 14de minuut van de wedstrijd. Vlak voor rust kwam FC Oreo op voorsprong. Doelpunt: L. Diehlman. Een zucht van verlichting was voelbaar bij de jonge ploeg. Ze hebben gescoord en pakken de voorsprong. Aan De Aapjes om te reageren. Het staat 1-0 bij rust.

Na een korte onderbreking maakten de teams zich op voor de 2de helft. Er wordt afgetrapt en de aankomende 15 minuten moeten De Aapjes gelijk zien te komen.

In de 17de minuut was het direct raak voor FC Oreo. De bal werd lang gespeeld en de aanvaller van FC Oreo had een vrije doortocht. Een verdediger van De Aapjes gleed in en nam daarmee een speler van FC Oreo mee. Een sliding en dat mag niet. Penalty voor de thuisploeg. Deze was raak en L. Diehlman maakte daarmee zijn 2de van de avond. De Aapjes gaven niet op werkten keihard voor een gelijkspel. Ze kregen voet aan de grond en speelden blij vlagen de bal goed rond. Voorin was het lastig om de bal vast te houden. Vanaf de zijkanten werden de acties kan ook ingezet. In minuut 18 en 23 zorgden afstandsschoten voor het gevaar. De keeper van FC Oreo liet zich bijna verrassen bij het laatste schot. De spanning kwam echter niet terug in de wedstrijd want in de 20ste minuut werd het 3-0. Doelpunt van B. Jager. Hij schoot de bal beheerst langs de keeper. L.Diehlman tikte de bal voor de zekerheid nog aan maar deze was al over de lijn. Geen hattrick maar een goal voor zijn teamgenoot. De overwinning kan FC Oreo bijna niet meer ontgaan. Via D.de Rue en J. Stuifzand werd het 4-0 en 5-0. De spelers scoorden hun eerste goal van het seizoen en waren daar uiteraard blij mee.

FC Smarties – De Strijders                                                                                              Uitslag: 3- 6

Beide teams maken zich op voor de 16.30 uur wedstrijd. Onder leiding van scheidsrechter C.Cannegieter werd de wedstrijd ook in gang gezet.

Vanaf de eerste minuten was het duidelijk wat beide teams willen. Aanvallend voetbal, hoog baltempo was het advies. In de 1ste minuut was het schot van L.Lamain wat voor gevaar zorgde. De bal kon worden gepareerd door keeper A.Bisschop.

Het was genieten in de Parkstadhal. Veel klasse en goede individuele acties van beide teams. Leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. In de 9de minuut was het G.Rosier die een mooie actie inzette en een schot kon lossen. De keeper kon de bal pakken en er een vervolg aan geven via het middenveld van De Strijder. Niet veel later was het raak voor De Strijder. Het linkerbeen van D.Renault vond het net. De wedstrijd was opengebroken. 0-1 tussenstand.

Het antwoord van FC Smarties kwam snel. Twee minuten later was het G.Rosier die tekende voor de gelijkmaker. Beheerst schoot hij met rechts de bal in verre hoek. De Strijders moesten zich herpakken en deden dat ook. D.Renault werd vrij gespeeld en zorgde in een kort tijdsbestek voor een marge van 2 doelpunten. Een hattrick voor de aanvaller. Met een zuur gevoel ging FC Smarties de rust in.

Na een korte onderbreking van 2 minuten werd de wedstrijd hervat. De druk op de goal van FC Smarties nam al snel toe. De keeper had op elk schot een antwoord. De wedstrijd ging op en neer. In de 17de minuut was het raak voor De Strijder. Een assist van J.Berendsen leidde de goal van L.Lamain in. Een comfortabele voorsprong voor De Strijders. Met nog 13 minuten te spelen ging FC Smarties volle bak. In de 23ste minuut was het raak. L.Nijboer schoot beheerst en via de binnenkant van de paal bracht hij de spanning terug in de wedstrijd. Het werd nog even spannend voor de Strijder maar ze waren opgewassen tegen het offensief. Het publiek heeft een heerlijke wedstrijd gezien.

Het slotakkoord was voor de Strijders. Ze liepen door twee goals uit naar een 2-6 voorsprong. Hoewel G.Rosier nog scoorde stond er na 30 minuten spelen een 3-6 op het scorebord.

FC Wilderveen – Josti FC                                                                                                 Uitslag: 0-8

De kraker voor een plek hogerop de ranglijst kwam van FC Wilderveen tegen Josti FC. Om 17.00 uur werd gespeeld en de spanning was voelbaar. Veel voetballend vermogen en beide teams waren gemotiveerd om te starten.

De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. Beide teams zijn verdedigend goed georganiseerd. Bovendien kozen beide coaches er voor om via de laatste man in te schuiven en het spel op te zetten. Dat lukte aardig bij beide teams. In de 6de minuut was het een speler van FC Wilderveen die het probeerde. Een goed schot stichtte het eerste gevaar voor de subtopper. Namens Josti FC was J.Smook de gevaarlijke man. Hij raakte de paal en de bal kaatste gunstig terug voor FC Wilderveen.

Beide teams kunnen terugkijken op een prima eerste helft. Snel spel en veel kwaliteit wat het spel ten goede kwam.

Het was rust: 0-0

FC Wilderveen voerde een keeperswissel door. De wedstrijd kon van start gaan. Wederom werd de aanval gezocht en werden beide keepers getest. S.Boekweg opende de score en daarmee was de ban gebroken. Een opluchting want met deze score staat Josti FC bovenaan de competitie. FC Wilderveen liet na om de kansen af te maken. Bij vlagen een gevaarlijke ploeg met individuele klasse. Ze spelen een degelijke wedstrijd en waren niet altijd gelukkig bij spelmomenten. In de tweede helft was Josti FC effectiever. Binnen 4 minuten werd er 3 keer gescoord. Via A.Tjepkema, M.Molema en S.Boekweg liep de koploper uit naar 4-0. FC Wilderveen nam meer risico en dat maakte dat het tempo hoog bleef. Bij beide ploegen kwam er meer ruimte en het was Josti FC die profiteerde. Een assist van E.Candan zorgde voor een goal. Tevens nam hij ook een goal voor zijn rekening. Het was een boeiende, spannende partij. Beide teams hadden ontzag voor elkaar en gingen vol aan de bak. A.Tjepkema en S.Boekweg scoorden beiden een hattrick.

De volgende speelronde is op vrijdag 27 januari.

Wedstrijdverslag vrijdag 13 januari 2023

Wedstrijdverslag speelronde vrijdag 13 januari:

De competitie is op vrijdag 13 januari hervat. Vanaf 15.45 uur was iedereen welkom om wedstrijden te voetballen en te aanschouwen. Er stond een inhaalronde op het programma. Wederom stonden er  zes ploegen klaar die vol voor een overwinning willen voetballen.

Alle spelers hebben een periode van 3 weken rust gehad en vol genoten van de kerstvakantie.

De Parkstadhal was zeer goed gevuld en de aandachtige toeschouwer werd absoluut niet teleurgesteld. De ploegen krijgen langzamerhand zicht op welke posities zij zich kunnen richten op de ranglijst. Om 16.00 uur werd de tweede helft van het seizoen ingeluid. De scheidsrechters van deze ronde waren D.Berger en S.Perdok.

FC Kip – FC Zakelijk                                                                                                  Uitslag: 8-0

……………………………………………………………………………………………………………………..

Beide teams hadden minimaal 10 spelers opgeroepen dus beide reservebanken en het speelveld was goed bezet. Onder luid applaus van het publiek was er sprake van een prima ambiance in de Parkstadhal. Beide teams begonnen echter onrustig en onwennig aan de wedstrijd. Ze hadden duidelijk even een paar minuten nodig om het welbekende balgevoel te ervaren en dat om te zetten in goede aanvallen. De spelhervattingen waren in de minuten slordig. Veel van de duels speelden zich af op het middenveld.

Na 6 minuten spelen was het dan raak. FC Kip speler T. Sanders kon de bal intikken. Dit na een mooie, uitgespeelde aanval die vanaf de middenlijn is ingezet. Het welbekende combinatievoetbal van de jonge ploeg FC Kip. Daarentegen kon FC Zakelijk zich prima meten met de tegenstander. Talentvolle spelers die met passie hun wedstrijden in gaan. Vandaag was het niet anders. Alleen het scorende vermogen van FC Zakelijk is een punt van aandacht. Dat heeft ook met vertrouwen te maken en over de punten die je pakt en mee naar huis neemt. FC Zakelijk is een prima ploeg. Mochten de spelers volgend seizoen bij elkaar blijven, dan kunnen ze mooie stappen gaan maken.

In de 8ste en 9de minuut had T.Sanders zijn hattrick te pakken. Alle doelpunten waren uitgespeeld en Sanders had ze voor het intikken.

Deze twee snelle goals incasseren is lastig. FC Zakelijk voelde de druk en kwam er halverwege de eerste helft lastig uit. Er kwam veel druk te staan op de achterste linie van de uitspelende ploeg. De verdedigers van FC Zakelijk waren druk bezig met ‘ rust ‘ gebaren en coachen actief van achteruit.

In de 12de minuut was het dan toch bijna raak voor de FC Zakelijk. Prima voetbal leidde tot een kans aan de rechterkant van het speelveld. De keeper bracht redding. De corner die volgde was te hoog. Intrap FC Kip. Uiteindelijk was deze intrap aanzet tot de 4- 0 voor FC Kip. L.Tehubijuluw scoorde.

De coach van FC Kip was tevreden.

Ondanks dat de keeper van FC Zakelijk 4 x moest vissen, speelde hij goed. Het overgrote deel van de wedstrijd zag hij het spel doordat hij wat verder voor de goal stond en hierdoor bijna als extra veldspeler ingezet kon worden. Tegen het einde van de eerste helft kreeg FC Kip moeite met de aanvallende drang van FC Zakelijk. Dit leidde tot doelpogingen van onder meer F. Kok. De behendige voorhoedespeler zag door de defensie heen, mogelijkheden tot schieten.

Naarmate de tweede helft vorderde kwamen er aan beide kanten meer kansen.

Speler F.Kok zorgde in de tweede helft voor druk en dat leidde tot een vrije trap. Deze werd door de keeper tot hoekschop verwerkt. Daarna volgde nog een afstandsschot van FC Zakelijk. Deze werd sierlijk gepakt door keeper M.Nube. Beide keepers krijgen de stempel betrouwbare spelers. Veel goede reddingen, veel hoekschoppen zijn voor de keepers en ze blijven lang wachten en kijken voordat de speler een hoek kiest. Toch moest FC Zakelijk de bal nog 4x uit het netje halen. T.Sanders kwam tot z’n 4de goal van de wedstrijd. Daarna mocht W.Marquering (2 doelpunten) van dichtbij raak schieten. Pas na 28 minuten stond de definitieve score op het bord. Ditmaal een knullig eigen doelpunt. Ondanks de score die uiteindelijk op het bord staat, kwam FC Zakelijk goed over. Talentvolle jongens die ritme missen. Als het ritme er is, komen de punten vanzelf.

FC Smarties – Josti FC                                                                                              Uitslag 0 -15

………………………………………………………………………………………………………………………

Het is de nummer 7 tegen nummer 2 van de competitie. FC Smarties wacht nog op haar eerste punten. En Josti FC is gebrand om de huidige positie in stand te houden of zelfs over de nummer 1 te gaan op de ranglijst. Samen met FC Kip start Josti FC ongeslagen aan de tweede seizoenshelft. Het is even na half 5 en de bal rolde voor de tweede wedstrijd.

FC Smarties heeft met G. Rosier een goede keeper in huis. Voor de winterstop had de jonge doelman goede wedstrijden gespeeld. Hij kon zijn borst natmaken tegen de veelscorende ploeg Josti FC.

Ook in deze wedstrijd was het aftasten en weer het gevoel van de zaalvoetbal terugkrijgen. In de 5de minuut was het J. Smook die de score opende namens Josti FC. De aanvaller begon aan zijn actie en rondde het goed af. Naast aangever blijkt J.Smook ook goed te kunnen scoren aan zijn geliefde linkerkant.

Niet lang daarna trof Josti FC tot twee keer toe de paal ( S.Boekweg). De druk ligt er vol op voor het team en de coach van FC Smarties. Het vrolijke team moest alle zeilen bijzetten om Josti FC tegen te houden. Het spel speelde zich veel af op de helft van FC Smarties.

Beide teams kunnen tijdens de wedstrijd wisselen. De spelers dienen eerst uit het veld te gaan om daarna verse krachten in te brengen. Aan de kant van Josti FC begon A.Tjepkema op de bank. Gebrand om te winnen en te scoren sprintte hij het veld in. Tjepkema wordt uitgelicht vanwege zijn doelpuntenproductie van liefst 6 doelpunten over de hele wedstrijd. Goede, technische goals van de aanvaller. Voor rust stond het 6-0 en de tweede helft kon beginnen.

Een wijziging aan de kant van FC Smarties. Keeper G.Rosier werd veldspeler en A.Bisschop trok de handschoen aan. Het grote verschil tussen beide teams was de wil om de strijd weer aan te gaan.

Uiteraard is een behoorlijke achterstand in de eerste helft vervelend. In de tweede helft werd het Josti FC nog gemakkelijker gemaakt. Veel positiewisselingen en verzorgd voetbal zorgde voor een afstraffing voor FC Smarties. Door een hattrick van S.Boekweg en E.Candan liep de uitspelende ploeg uit. Uiteindelijk zorgde een eigen doelpunt er voor dat de gifbeker helemaal leeg moest. De scherven worden geraapt en FC Smarties mag zich opmaken voor oplossingen en een goed teamgesprek.

FC Oreo – Of je Worst Lust                                                                                        Uitslag 0-12

……………………………………………………………………………………………………………………

De laatste wedstrijd in de Parkstadhal was er eentje tussen de nummer 3 en de hekkensluiter van de competitie. FC Oreo wil niets liever dan van de laatste plek af. Het jongste elftal van de competitie zijn voorbereid en alle spelers zijn fit. Of je Worst Lust, spelend in het zwart met gouden rugnummer bevindt zich in een prima positie. Beide teams hebben deze wedstrijd tegoed. Hierna weten ze ook waar ze staan en wat er op korte termijn sowieso moet gebeuren.

Om 17.05 uur vloot S.Perdok voor de laatste wedstrijd in deze speelronde. Beide teams begonnen goed en voortvarend. Het waren de keepers die getest werden in de opening van de wedstrijd. Of je Worst lust heeft het betere van het spel en loste een aantal schoten op de doelman van FC Oreo. De jonge keeper hield een aantal keer zijn ploeg op de been. Ook zijn spelhervattingen waren overtuigd. De opdracht die hem meegegeven was, begreep hij goed.

Vlak voordat minuut 10 inging was het raak voor Of je Worst Lust. J.Spruit stond met zijn rug naar de goal, draaide kort en schoot knap in de hoek ( 0-1). De reactie van FC Oreo moet er komen. Ze weten zelf heel goed wat ze kunnen. Soms mag de wil om te winnen en te knokken voor je team nog meer naar voren komen. FC Oreo speelt goed, maakt vaakt de juiste keuzes. Het ontbreekt het team aan scorend vermogen. Wellicht dat ze in de toekomst dit kunnen veranderen door meer te wisselen in de aanval. Verdedigend werk was er van A.Stevens. De speler van FC Oreo gaf niet op en stak veel energie in zijn rechtstreekse duels. Vaak werden de duels gewonnen door FC Oreo. Alleen de druk van Of je Worst Lust was hoog. Hierdoor kon de spelmaker van Of je Worst Lust de ballen goed verdelen en spelers in scoringspositie zetten. Voor rust stond het 4-0. Het waren liefst 6 verschillende spelers die vandaag gescoord hebben ( J. Beikes, J.Spruit, M.Isak, T.Wittenaar, S.Boiten en D. v/d Kerkhof.

Je gunt het jonge team FC Oreo een succes! Ook voor deze ploeg geldt dat er potentie in zit. En dan ziet de coach en het publiek zeker. Vrijdag 20 januari spelen ze de eerste wedstrijd van deze speelronde. Het is dan tijd om te leren, te experimenteren en de doelpuntenproductie stevig te gaan openen.

 

Eindstand 0- 12.