Inschrijving WP Indoorsoccer 2021-2022

We mogen eindelijk weer! 🎉⚽️

Na een tijd niet te hebben gevoetbald in de zaal vanwege Corona, mogen we eindelijk weer starten! We hebben er daarom extra veel zin in!

De zaalvoetbalcompetitie voor schooljaar 2021-2022 zal weer gaan starten na de herfstvakantie. Vanaf nu kunnen de teams zich inschrijven om deel te nemen aan de WP-indoorsoccer competitie.

Let goed op: Aanmelden kan voor de categorieën 11/12/13 jaar of 14/15/16 jaar (jongens en meisjes). Ben je ouder dan 16 jaar? Dan kun je dit jaar helaas niet meedoen…
Het inschrijfformulier is hieronder te vinden door op de link te klikken. Ook wordt deze via Magister en Teams verstuurd naar de leerlingen. Vergeet niet alle gegevens in te vullen en een leuke teamnaam te bedenken.

⬇️     ⬇️     ⬇️     ⬇️     ⬇️

KLIK HIER voor het inschrijfformulier! (VOL = VOL!)

Meld je zo snel mogelijk met je team aan door het ingevulde inschrijfformulier te sturen naar meneer Brongers!

Nadat alle aanmeldingen binnen zijn, zal er een groepsapp worden gemaakt met de contactpersonen van alle teams. Zorg dus voor een contactpersoon die dingen goed kan regelen en kan afstemmen met de speler uit zijn/haar team.

We starten na de herfstvakantie met de competities, de exacte datum en het schema wordt even voor de herfstvakantie gecommuniceerd.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *