Verslag vrijdag 6 november 2020

Afgelopen vrijdag stonden er 3 wedstrijden op het programma in de jongste competitie. FC Mêmé en Veendammers speelden hun eerste wedstrijd. De teams waren redelijk aan elkaar gewaagd, alleen na een tijdje kwam het team Veendammers er makkelijker doorheen en wisten ze hun kansen te benutten. Beide teams speelden erg leuk, maar vooral Veendammers waren aardig op elkaar ingespeeld. Eindstand: 2-6 in het voordeel van Veendammers met o.a. 3 doelpunten van S. Luttjeboer.

De tweede wedstrijd vond plaats tussen Altijd Herres en FC Battie Boys. FC Battie Boys, dat de vorige wedstrijd met 26-0 won, had het dit keer iets lastiger. Toch wisten ze hun wedstrijd met 1-4 te winnen. Voor Altijd Herres scoorde T. Mehmedovic (die goed speelde). Doordat FC Battie Boys gewonnen heeft, staan ze nog steeds aan kop, mede door het doelsaldo.

In de laatste wedstrijd was het baltempo weliswaar iets lager dan de voorgaande wedstrijden, maar desondanks was het wedstrijdverloop erg spannend. FC Goaldiggers nam het op tegen Brakka Boys. Eindstand 4-5 in het voordeel van Brakka Boys, welke ook hun tweede wedstrijd wist te winnen en samen met FC Battie Boys aan kop gaat. D. Eefting en L. Wierenga van Brakka Boys scoorden beide twee goals. Voor FC Goaldiggers wist T. Huizinga er twee te maken.

Aankomende vrijdag (13 november) is er geen speelronde. Op vrijdag 20 november is de oudste jeugd weer aan de beurt.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *