Seizoen voor categorie 11-14 jaar ten einde

Vanmiddag werd de laatste wedstrijd in de jongste categorie gespeeld. Schoenwinkel FC speelde tegen Dortscheef 2.0, dat reeds zo goed als kampioen was. Dat ze de terechte winnaar van de competitie geworden zijn, hebben ze ook deze keer laten zien. Er werd met ruime cijfers gewonnen, namelijk 2-18. D. de Jonge was goed voor maar liefst 11 doelpunten!⚽️ Hierdoor loopt hij één doelpunt voor op L. Wierenga van FC Voetbal in het topscoordersklassement en zal D. de Jonge de topscoordersbokaal in ontvangst nemen.

De wedstrijd tussen FC Jos en RitsemaScoort is komen te vervallen vanwege blessures aan de zijde van RitsemaScoort. Voor de eindstand in de competitie maakte dit niet veel uit, aangezien er geen veranderingen meer zouden plaatsvinden.

Om 16.30 uur, aansluitend op de wedstrijd, sloot docent lichamelijke opvoeding R. Brongers het seizoen af door even terug te kijken, maar ook naar de opzet van aankomend schooljaar. Een speciaal dankwoord ging uit naar de scheidsrechters (veelal actief vanwege hun MAS stage), families (ouders, opa’s/oma’s, etc.) die als supporter op de tribune zaten gedurende de wedstrijden en naar de ouders van de leerlingen die wekelijks als coach op de bank zaten om de kinderen aan te moedigen.
Ook is de voorinschrijving voor volgend schooljaar reeds geopend.

Na het dankwoord van dhr. Brongers, was het tijd voor de prijsuitreiking. De eindstand van de WP Indoorsoccer competitie ’18/’19 (categorie 11-14 jaar) is als volgt:

 

 

 

 

 

 

 

 

De nummers 1,2 en 3 namen een beker in ontvangst. Daarnaast mocht de kampioen, Dortscheef 2.0, ook nog de wisselbokaal in ontvangst nemen welke een mooi plekje krijgt in de prijzenkast op school. Tevens werd de topscoorder van de competitie beloond met een mooie beker.

 

 

 

 

 

 

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *