Verslag 17 mei 2019

Vanwege het Zechstein Stratenvolleybal toernooi, dat vrijdag 17 mei begon in het Indoorcentrum, stonden er maar twee wedstrijden op het programma. Dit zal volgende week 24 mei (laatste speeldag categorie 11-14) ook het geval zijn.

FC Jos, dat inmiddels de derde plek heeft behaald, trad aan tegen Schoenwinkel FC welke als laatste is geëindigd in de competitie. Wellicht dat FC Jos de tegenstander enigszins onderschatte, want het was Schoenwinkel FC dat redelijk snel op 0-1 voorsprong kwam door een doelpunt van D. Blokzijl. Tot aan de rust hield Schoenwinkel FC aardig stand en was hier zelf dan ook aardig verbaasd over, maar in de tweede helft begon FC Jos simpeler te voetballen en won dan ook terecht met 7-1. I. Zhou was goed voor 3 doelpunten, daarnaast scoorde S. Huisman (welke deze wedstrijd op doel stond) zelfs één keer. Beide teams mogen vrijdag 24 mei hun laatste wedstrijd spelen.

FC Voetbal speelde tegen FC Kaaskillers. Ook deze wedstrijd ging in het begin aardig gelijk op. Echter wist FC Voetbal de wedstrijd op een gegeven moment naar zich toe te trekken en won de wedstrijd uiteindelijk vrij gemakkelijk met 7-1. Topscoorder L. Wierenga wist 4 keer te scoren. Alleen D. de Jonge van Dortscheef 2.0, lijkt hem nog in te kunnen halen in de topscoorderslijst, maar dan moet hij 24 mei wel minstens 10x scoren om gelijk te komen. Voor FC Kaaskillers scoorde D. Lamain het enige doelpunt. Zowel FC Voetbal als FC Kaaskillers zijn uitgespeeld.
Op het moment staat FC Voetbal gelijk qua punten met de koploper Dortscheef 2.0, welke nog 1 wedstrijd speelt tegen hekkensluiter Schoenwinkel FC. Mocht Dortscheef deze wedstrijd verliezen met minstens 25 doelpunten verschil, dan zou FC Voetbal alsnog kampioen zijn. Wanneer men een toto hierop zou moeten invullen, zou wellicht niemand hier op gokken…

Aanstaande vrijdag 24 mei is zoals eerder genoemd de laatste speelronde (afgelopen om 17.00 uur). Aansluitend vindt meteen de prijsuitreiking plaats in de kantine van het Indoorcentrum. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Er zullen diverse prijzen worden uitgereikt, maar ook zullen er al inschrijfformulieren aanwezig zijn voor het volgende schooljaar.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *