Verslag 10 mei 2019

Op vrijdag 10 mei stonden er drie wedstrijden gepland. FC Voetbal – Biercelona kende een uitslag van 8-0, daar waar Biercelona in het begin nog aardig tegenstand wist te bieden. Dit hield echter niet stand, waardoor FC Voetbal een redelijk simpele overwinning te pakken had. Topscoorder L. Wieringa scoorde ditmaal 3 keer.

Schoenwinkel FC – RitsemaScoort eindigde in een keurige overwinning voor RitsemaScoort, welke met 1-6 won. Voor RitsemaScoort waren R. van Guldener en W. van der Veen beide 2 keer trefzeker. Laatstgenoemde speelde overigens een erg goede wedstrijd. Het enige doelpunt voor Schoenwinkel FC, dat in het begin van de wedstrijd aardig speelde, werd gescoord door L. Veldkamp. Met nog twee wedstrijden te spelen staat Schoenwinkel FC nog altijd op de laatste plaats met 0 punten…Zouden ze nog punten pakken?

De laatste wedstrijd van deze middag (en tevens het meest spannend), werd gespeeld tussen FC Kaaskillers en FC Jos. In het begin ging de wedstrijd gelijk op, maar FC Jos wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Waar S. Huisman van FC Jos goed was voor 3 doelpunten, trof H. al Biyatie van FC Kaaskillers tweemaal het net. FC Jos is inmiddels zo goed als zeker van een derde plaats in de competitie.

Met nog twee wedstrijddagen in de jongste competitie (17 mei en 24 mei, beide twee wedstrijden vanwege Zechstein Stratenvolleybal) is Dortscheef 2.0 zo goed als kampioen. In theorie kan FC Voetbal nog gelijk komen, maar qua doelsaldo ligt Dortscheef 2.0 een stuk voor.

Na afloop van de laatste wedstrijd op 24 mei (17.00 uur) volgt direct een korte prijsuitreiking in de kantine van het Indoorcentrum (Sportplein). Alle teams/spelers zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Op 14 juni zal er nog één speelronde zijn voor de oudste categorie, waar tevens na afloop een korte prijsuitreiking zal plaatsvinden. Bij beide prijsuitreikingen wordt tevens informatie verstrekt met betrekking tot de organisatie van volgend schooljaar.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *