Verslag 8 februari 2019

Afgelopen vrijdag 8 februari mocht Biercelona aantreden tegen titelkandidaat FC Voetbal. FC Voetbal speelde zeer efficiƫnt en wist het doel van de tegenstander gemakkelijk te vinden. Naarmate FC Voetbal meer doelpunten scoorde, begon Biercelona steeds vaker op elkaar te zeuren wat niet ten goede aan de teamspirit kwam. Uiteindelijk zorgde dit er ook voor dat Biercelona met 0-14 verloor en FC Voetbal steeds dichter in de buurt komt qua doelsaldo t.o.v. Dortscheef 2.0. Opmerkelijk aan deze wedstrijd was dat L. Wieringa maar liefst 9 keer!!! het net wist te laten trillen. Hij heeft D. de Jonge van Dortscheef 2.0 nu ingehaald in de race om topscoorder van de competitie te worden.

Het leek wel of deze vrijdag de dag van de grote uitslagen was, want FC Jos wist Schoenwinkel FC met 1-12 te verslaan. De eretreffer voor Schoenwinkel FC werd gescoord door de gedreven L. Veldkamp, die erg blij met zijn (eerste) doelpunt was. Voor FC Jos wist T. Beekman, een nieuwe speler uit groep 7 van de basisschool, maar liefst 3 keer te scoren! Een aardig debuut zou je zeggen.

De laatste wedstrijd van deze middag was misschien wel de spannendste om te zien. Ook al won Dortscheef 2.0 met 7-0 van FC Kaaskillers, maar laatstgenoemde kon in de eerste helft prima mee komen en creƫerde zelfs nog aardig wat kansen. Dortscheef 2.0 speelde niet helemaal het spel wat van hen gewend was, maar ondanks dat prikten ze er toch een aantal in. D. de Jonge was goed voor 4 doelpunten.

Volgende week vrijdag zijn de leerlingen allemaal vrij van school (studiedag), maar er is wel een activiteit in de zaal ’s middags. Er vindt een talententraining plaats voor de leerlingen die hiervoor geselecteerd zijn (zie pagina Talententeam JO13/15).

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *