Verslag 25 januari 2019

Op vrijdag 25 januari stonden er drie wedstrijden op het programma uit de jongste competitie. Hoe tropisch de temperaturen in de Parkstadhal aanvoelden, des te kouder het buiten was. Het was overal wit vanwege de sneeuw. Gelukkig hadden we daar in de zaal geen last van en konden de kinderen gewoon spelen.

De eerste wedstrijd was ook meteen de spannendste van de middag. Biercelona trad aan tegen FC Jos om 16.00 uur. Biercelona, dat in het begin van de competitie matig presteerde, komt wel steeds meer aan het voetballen toe. Met de nieuwe keeper (O. van Dijk) onder de lat, is het team van plan om een stuk minder doelpunten te incasseren. De wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning voor FC Jos, mede door een sterk spelende speler S. Huisman, die twee goals voor zijn rekening nam. Biercelona blijft in de ranglijst nog wel steken op 3 punten.
FC Kaaskillers – Dortscheef 2.0 werd maar liefst 1-15 voor Dortscheef 2.0. D. de Jonge maakte 5 doelpunten, terwijl N. Maas en B. Veltens beide een hattrick maakten. Laatst genoemde werd weliswaar nog wel op spectaculaire wijze het bos in gestuurd door een dubbele panna van H. Al Biyatie van FC Kaaskillers. Dortscheef 2.0 is goed op weg naar het kampioenschap, maar FC Voetbal, dat niet hoefde te spelen, houdt Dortscheef goed in de gaten.
De laatste wedstrijd van de middag was minder spectaculair. RitsemaScoort – Schoenwinkel FC werd 8-0, maar was voor de toeschouwers niet zo’n leuke wedstrijd. Er werd slecht gespeeld van beide kanten en Schoenwinkel FC zorgde zelfs nog voor twee eigen doelpunten. M. Romp scoorde voor RitsemaScoort 3 doelpunten.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *