Verslag 18 januari 2019

Op vrijdag 18 januari vonden de eerste wedstrijden weer plaats van 2019. Dit keer was het de beurt aan de competitie in de leeftijd van 14-16 jaar.
Om 16.00 uur werd er afgetrapt door FC Kampioen, dat aantrad tegen SouthPants. FC Kampioen, dat sterk begon, won deze wedstrijd met 4-1. R. de Jong en Y. Zuur scoorden beide één doelpunt en B. Leutje maakte er twee. Voor SouthPants maakte D. Pater de eretreffer.
FC Kampioen tegen FC Genietn was toch best een spannende wedstrijd, waarbij beide teams redelijk aan elkaar gewaagd waren. Tóch trok FC Genietn aan het kortste eind en wist deze wedstrijd met 0-2 te winnen. Dit door doelpunten van F. Huizing en J. Prins.
De laatste wedstrijd tussen FC Genietn en SouthPants won FC Genietn met 5-1. M. Bustin nam twee goals voor zijn rekening. Het enige doelpunt van SouthPants werd gescoord door nieuwkomer A. Tatlicioglu.

Aanstaande dinsdag 22 januari vindt er een bootcamp sessie plaats voor het talententeam (zie programma) en volgende week is er weer een speelronde voor de competitie in de leeftijd van 11-13 jaar.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *