Verslag 30 november 2018

Eergisteren werd er weer gevoetbald in de jongste competitie en daar stonden een aantal teams tegenover elkaar, welke op papier aan elkaar gewaagd zouden zijn. Als we kijken naar de uitslagen, dan komt deze voorspelling bedrogen uit. De eerste wedstrijd, tussen FC Voetbal en FC Jos, was een spannende wedstrijd met aan weerszijden diverse kansen. FC Voetbal had het vizier echter wat scherper dan FC Jos en won met 6-1. K. Slor maakte er drie van.
De tweede wedstrijd van de middag ging tussen FC Kaaskillers en Biercelona. Laatstgenoemde team kwam al heel snel op een 0-1 voorsprong, maar dat mocht uiteindelijk niet baten. FC Kaaskillers was een maatje te groot en won met 5-2. Al Biyatie van FC Kaaskillers nam twee doelpunten voor zijn rekening. Bij Biercelona scoorden N. Seip en M. Doddema beide één keer.
De laatste wedstrijd van deze middag was een doelpuntenfestijn. Dortscheef 2.0 won met maar liefst 1-12 van RitsemaScoort. Dortscheef 2.0 scoort erg makkelijk en is goed op elkaar ingespeeld. N. Maas en S. Uijen maakten er beide drie en D. de Jonge scoorde er twee. Hierdoor gaan Uijen en de Jonge aan kop in de lijst voor topscoorders, ze hebben tot nu tot allebei tien doelpunten gescoord. Voor RitsemaScoort redde R. van Guldener nog de eer, door voor hun het enige doelpunt te scoren.

Graag nog wel even het verzoek voor alle teams om na de wedstrijden nog even de stand te controleren op het wedstrijdformulier bij de organisatie. Het kan soms wel eens voorkomen dat er bijvoorbeeld een doelpunt aan een verkeerde speler wordt toegewezen, of dat de uitslag verkeerd wordt ingevuld.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *