Verslag 9 november 2018

Afgelopen vrijdag werd er weer volop gevoetbald in de Parkstadhal. Om 16.00 uur werd de aftrap gedaan door FC Jos, welke hun eerste wedstrijd speelde in de competitie. Wat meteen opviel waren de mooie shirts van Wok Golden City, welke hun shirts sponsort. FC Jos trad aan tegen FC Kaaskillers, op papier een wedstrijd die een spannende pot beloofde te worden. In de praktijk bleek dit ook zo en de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor FC Jos.
Biercelona speelde tegen Schoenwinkel FC. Er moest uit een heel ander vaatje worden getapt dan vorige week voor Biercelona om deze wedstrijd te winnen, maar dit hebben ze heel goed opgepakt. Er werd met 6-1 gewonnen van Schoenwinkel FC. J. Uiterwijk maakte twee doelpunten, het enige doelpunt voor Schoenwinkel FC werd gemaakt door B. Tiesema.

Biercelona – Schoenwinkel FC

De laatste en spannendste wedstrijd van deze middag was Dortscheef 2.0 РFC Voetbal. De tribune was inmiddels flink volgestroomd door diverse ouders om een leuke pot voetbal te zien. Beide ploegen kregen over en weer kansen en hebben beide meerdere keren voor gestaan. Er werd dan ook uitbundig gejuicht na de doelpunten. D. de Jonge maakte voor Dortscheef 2.0 twee doelpunten, waar I. Hoving ditzelfde voor FC Voetbal deed. Al met al werd de uitslag 5-5, welke overigens zeer terecht was, gezien het verzorgde spel van beide teams.

Volgende week zijn de eerste wedstrijden in de competitie 14 t/m 16 jaar.

Nog iets anders…Afgelopen vrijdag is er een telefoon blijven liggen in de kleedkamer van de Parkstadhal. Ben jij degene van wie hij is? Voor meer informatie kun je bij dhr. Brongers terecht.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *