Verslag eerste speelronde 2018-2019

Vanmiddag 2 november startte de Winkler Prins Indoorsoccer competitie in de Parkstadhal Veendam. Zes teams uit de jongste categorie mochten aftrappen, met een leuk en succesvol zaalvoetbalseizoen in het vooruitzicht.
Wat direct opviel, was dat verschillende spelers van diverse teams vorig jaar ook actief waren in deze zaalvoetbalcompetitie. Het plezier waarmee deze jongens afgelopen jaar gespeeld hebben, heeft zijn vruchten afgeworpen en ervoor gezorgd dat ook de nieuwe brugklassers de stap hebben gezet om zich aan te melden.

FC Voetbal – RitsemaScoort

De eerste wedstrijd tussen FC Voetbal en RitsemaScoort ging in eerste instantie gelijk op en beide teams waren wel aan elkaar gewaagd. Het grote verschil was dat FC Voetbal wel tot scoren kwam en RitsemaScoort niet. De wedstrijd werd keurig met 9-0 gewonnen door FC Voetbal, welke afgelopen schooljaar ook al als geheel team actief was in de competitie, echter toen zaten al deze leerlingen nog op het basisonderwijs. Zowel T. Faber als L. Wieringa namen 3 doelpunten voor hun rekening in deze wedstrijd.
De wedstrijd tussen FC Kaaskillers en Schoenwinkel FC werd 4-1. Schoenwinkel FC hield redelijk stand en zal in het spelletje moeten groeien, aangezien alle spelers nog geen ervaring hebben in de deze zaalvoetbalcompetitie. Als het aan coach M. van der Laan ligt, komt laatstgenoemde helemaal goed.
In de laatste wedstrijd was het machtsverschil duidelijk te groot. Dortscheef 2.0, een goed op elkaar ingespeeld team waar diverse spelers van het Winkler Prins talententeam 2017-2018 in spelen, versloeg Biercelona met maar liefst 23-1. S. Uijen en D. de Jonge waren de absolute uitblinkers met beiden 6 doelpunten. Het enige doelpunt van Biercelona werd gescoord door C. de Vries.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *