Start competitie

Aanstaande vrijdag 2 november is het zo ver, dan worden de eerste wedstrijden van de Winkler Prins Indoorsoccer competitie gespeeld in de Parkstadhal.

We spelen in twee verschillende leeftijdscategorieën, namelijk 11 t/m 14 jaar en 14 t/m 16 jaar. In de jongste competitie zitten 7 teams waarmee we een dubbele competitie spelen (we spelen dus twee keer tegen elkaar!), bij de oudste competitie zijn er helaas maar 3 teams. Daar heeft de organisatie voor een mini-competitie gezorgd, waar deze 3 teams per wedstrijddag allemaal een keer tegen elkaar spelen. In totaal zijn hier 4 wedstrijddagen (deze teams spelen dus 4x tegen elke tegenstander).

Per vrijdag zijn er 3 wedstrijden (16.00-16.30 / 16.30-17.00 / 17.00-17.30 uur). Tussendoor zijn er op een aantal vrijdagen selectietrainingen voor het talententeam, welke dhr. Brongers tijdens de competitie zal samenstellen. Op deze dagen zijn verder geen wedstrijden.

De competities zijn als volgt ingedeeld:

11 t/m 14 jaar:
Biercelona
Dortscheef 2.0
FC Jos
FC Kaaskillers
FC Voetbal
RitsemaScoort
Schoenwinkel FC

14 t/m 16 jaar:
FC Genietn
FC Kampioen
SouthPants

Alle informatie incl. speelagenda is te vinden op deze website (http://wp-indoorsoccer.edubronx.nl). Ook zijn hier alle uitslagen, topscoorders, gele kaarten etc. te zien, alsmede de informatie m.b.t. het talententeam. Kijk dus elke week goed óf en wanneer je moet spelen. Alle wedstrijden vinden plaats in de Parkstadhal (zorg dat je op tijd bent!)
We spelen met de officiële zaalvoetbalregels, welke we jullie gedurende de eerste weken zullen aanleren.

Aanvullende informatie:
-we spelen 4 tegen 4 + keeper
-elk team regelt eigen tenues (zoveel mogelijk op elkaar afgestemd qua kleur)
-elk team heeft altijd een coach (geen coach = 2-0 achterstand)
-wanneer een team niet kan, geef dit dan minstens 3 weken van tevoren aan bij mij, zodat we kunnen schuiven in het schema. Te laat afzeggen of niet komen opdagen is 5-0 verlies + een eerste waarschuwing. Tweede keer is diskwalificatie en wordt het team uitgesloten van deelname aan de competitie.
-de organisatie zorgt voor ingevulde spelersformulieren (dit hoeven jullie in tegenstelling tot vorige seizoenen niet meer zelf te doen). Controleer deze na de wedstrijden nog wel even voor de juiste uitslag/doelpuntenmakers.

De wedstrijden voor a.s. vrijdag zijn:
16.00: FC Voetbal – RitsemaScoort
16.30: FC Kaaskillers – Schoenwinkel FC
17.00: Dortscheef 2.0 – Biercelona

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *