Verslagen 28 januari 2022 en 4 februari 2022

Verslagen 28 januari en 4 februari 2022

Eindelijk was het dan weer zover. We mochten na een tijd lang stil gestaan te hebben vanwege alle Coronamaatregelen weer aan de bak.

Op vrijdag 28 januari stond de oudste categorie op het programma. Doordat er een aantal vrijdagmiddagen weg zijn gevallen, hebben we de wedstrijden ingekort naar 2 x 10 minuten, zodat we niet 4 maar 5 wedstrijden per vrijdag kunnen spelen. Vandaar dat er vanaf nu ook om 15.45 uur wordt begonnen.

Ondanks de mogelijkheid om vijf wedstrijden te kunnen spelen, werden er op 28 januari tóch maar drie wedstrijden gespeeld. Dit vanwege allerlei afzeggingen, doordat teams niet voldoende spelers op de been kon krijgen vanwege coronabesmettingen.
De komende periode zal dit ongetwijfeld nog wel vaker het geval zijn en zal dit enige flexibiliteit van ons allen vragen.

Black Air Force Energy won met 2-1 van FC Knudde, welke goed stand hield in de wedstrijd. Toch was het S. Rosa die twee keer het net wist te raken.
WP PRO speelde tegen Zware Van Nelle FC in de tweede wedstrijd. De intenties van WP PRO waren erg goed, maar het lukte ze niet om de bal tegen de touwen aan te schieten. Zware Van Nelle FC deed dit wel en dit resulteerde in een overwinning van 0-6. Met vier doelpunten was J. Kruid de matchwinner.
FC Mustafa tegen Havenbuurt United was de meest spannende van de middag. De wedstrijd ging gelijk op, alleen FC Mustafa trok uiteindelijk aan het langste eind. FC Mustafa speelde effectiever en wist het balverlies van Havenbuurt United een aantal keer goed af te straffen met een doelpunt, dit tot grote frustratie van een aantal spelers van Havenbuurt United.
FC Mustafa won uiteindelijk met 3-1.

Ook vrijdag 4 februari stond in eerste instantie helemaal volgepland met wedstrijden. Wederom bleven er maar drie wedstrijden over, aangezien men in spelersnood zat.
FC Kip speelde tegen FC Wilderveen en liet erg verzorgd voetbal zien. FC Kip liet de bal mooi rond gaan en ondanks het feit dat men veel kleiner van stuk was dan FC Wilderveen, wisten ze tóch op voorsprong te komen en deze ruim uit te bouwen naar 7-0. Dit was dan ook meteen de uitslag. Tehubijuluw scoorde er drie.
FC Gerrard speelde hun wedstrijd tegen FC Bal op het dak en verloor nipt met 1-2. Her en der werden wat slordige fouten gemaakt door beide teams, maar er zaten bij vlagen ook leuke acties bij. Er werd sportief gespeeld en de kinderen hadden allen veel plezier aan hun spel…dat is toch waar we het voor doen!
De Kleiers speelde tegen FC Cafetaria en won ruim met 5-1. W. Aardse en T. Mehmedovic maakten beide twee doelpunten.

Op 11 februari staat er weer een volledig programma gepland (grotendeels oudere jeugd) en we hopen dan ook dat zoveel mogelijk van deze wedstrijden door kunnen gaan.

Wedstrijden 11 februari:

15.45 uur        Havenbuurt United – WP PRO
16.05 uur        FC Bob – FC Kaasvet
16.25 uur        Zware van Nelle FC – FC BattieBoys
16.45 uur        FC Knudde – FC Mustafa
17.05 uur        FC Frikandelbroodje – Stroopmannetjes

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *